Infrastructuur

Bedrijven met uiteenlopende achtergronden die op zoek zijn naar slimme multimodale oplossingen in de regio heten we een warm welkom. Onze aansluiting op het Europese raildistributienetwerk is een mijlpaal in de Euregio, die de positie van Limburg versterkt als hub tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen en hun Europese achterland.

Onze warehouses en terminal zijn direct bereikbaar via de weg, het spoor, de binnenvaart en de lucht. De locaties in Maastricht en Born zijn bijzonder strategisch gelegen binnen de Euregio, die bekend staat om haar excellente logistieke status. Met 8 internationale vliegvelden binnen een bereik van 150 kilometer en 3 grote containerterminals binnen een straal van 30 km biedt de regio talrijke mogelijkheden voor de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken.

Het tri-modale karakter maakt Maasterminal tot de perfecte locatie voor verladers, distributeurs en andere logistieke bedrijven in de Euregio. Want door onze op- en overslagfaciliteiten te bundelen en breed aan te bieden aan de regio creëeren we als multifunctionele dienstverlener meerwaarde in de grotere logistieke keten.

De combinatie van een uitstekende bereikbaarheid, de strategische ligging en het vakmanschap geven ruimte aan ambities en hebben ons gevormd tot partner van de toekomst voor velen.