Home
Menu

Steel Solutions BV kiest Maasterminal Maastricht BV als preferred partner

In 1997 is Steel Solutions BV gestart, onder de naam Steel Logistics Europe BV, als bevrachter voor de toenmalige Hoogovens in IJmuiden (Tata Steel). Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van transporteur van staal naar een fullservice partner voor de staalindustrie. De toegevoegde waarde bestond toen hoofdzakelijk het goed organiseren van staal logistiek en het bundelen van ladingen zodat de transportprocessen efficiënter verliepen.

In de jaren heeft Steel Solutions haar werkterrein verder uitgebreid behalve voor Europese staalfabrieken verzorgt Steel Solutions de volledige logistiek en distributie voor overzeese klanten. Het draait allemaal om het logisitiek faciliteren van de materiaalstromen tussen staalleveranciers en gebruikers van staal wereldwijd.  

Steel Solutions BV beschikt over een fijnmazig staal distributie netwerk en werkt nauw samenwerking met expeditieurs, transporteurs en diverse warehouses een fijnmazig staaldistributienetwerk in Europa uitgebouwd.  

Waarom Maasterminal Maastricht BV

De performance geeft bij ons altijd de doorslag. MTM beschikt over perfecte op- en overslagfaciliteiten, goed opgeleid en betrokken medewerkers, en een state of the art IT-systeem. Nieuwe warehouse partners worden door Steel Solutions BV altijd uitgenodigd om eerst een kijkje in de keuken te nemen bij Maasterminal.      

  

Ander nieuws

Bekijk meer nieuws